بودجه دولت تجزیه و تحلیل می شود

۲۶ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۸:۳۲ کد : ۲۳۷۷ خبر و اطلاعیه
بودجه دولت تجزیه و تحلیل می شود

با حضور دکتر حسن سبحانی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بودجه دولت تجزیه و تحلیل می شود. این سخنرانی 28 فروردین از ساعت 15 تا 17 و با عنوان «تجزیه و تحلیل بودجه دولت» برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند برای حضور در این برنامه در زمان اعلام شده به سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی در بزرگراه کردستان،نبش خیابان ایرانشناسی مراجعه کنند.

دکتر سبحانی عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران است که سوابق اجرایی و علمی متعددی درکارنامه اش دارد. وی که به عنوان اولین فارغ التحصیل دکترای اقتصاد در دانشگاه های ایران پس از انقلاب شناخته می‌شود،3 دوره نمایندگی مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، سرپرستی موسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی ، قائم مقام معاون پژوهشی ، مدیر گروه آموزشی اقتصاد نظری (هر سه در دانشگاه تهران) را بر عهده داشته است.از دکتر سبحانی تا کنون بیش از 20 کتاب و 25 مقاله منتشر شده است.

علاقه مندان همچنین برای استفاده از سخنرانی های برگزار شده در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می توانند به آرشیو سخنرانی های سایت www.ihcs.ac.ir  مراجعه کنند.
فایل صوتی و تصویری این برنامه ها به آسانی در دسترس است.این آرشیو به مرور تکمیل می شود.

فایل های ضمیمه