نشست علمی «چیستی و نحوه وجود فرهنگ» در دانشگاه باقرالعلوم قم برگزار می‌شود

۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۳۰۹۷ خبر و اطلاعیه
نشست علمی «چیستی و نحوه وجود فرهنگ» در دانشگاه باقرالعلوم قم برگزار می‌شود

نشست تخصصی «چیستی و نحوه وجود فرهنگ‌ نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ» با مشارکت و همکاری گروه تاریخ و تمدن شورای بررسی متون و کتب علوم انسانیِ پژوهشگاه، برگزار می‌شود.

به‌گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، نشست نقد و بررسی کتاب «چیستی و نحوه وجود فرهنگ نگرشی نوین به فلسفه فرهنگ» تألیف حجت‌الاسلام والمسلمین سیدیدالله یزدان‌پناه به همت گروه فرهنگ‌پژوهی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، پژوهشکده تمدن توحیدی و مشارکت دیگر دستگاه‌های علمی کشور به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می‌شود.

در این نشست علمی علاوه بر مؤلف کتاب، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد و حجت‌الاسلام حمید پارسانیا به ارائه بحث و نظر می‌پردازند.

همچنین دبیر علمی این نشست نقد و بررسی، حجت‌الاسلام مسعود اسماعیلی خواهد بود.

زمان: پنجشنبه، مورخ ۲۶ آبان 401

ساعت: ۱۵ تا ۱۷

مکان: قم، پردیسان، سالن اجتماعات امام حسین (ع)، دانشگاه باقرالعلوم

پیوند ورود رایگان به نشست (برخط)./پایان