یادداشت دکتر فوزی در تجلیل از استاد مرحوم علیرضا صدرا

۱۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۲۹۷۰ مهم‌ترین اخبار یادداشت‌ها
یادداشت دکتر فوزی در تجلیل از استاد مرحوم علیرضا صدرا

الإمامُ علیٌّ علیه‌السلام: العُلَماءُ باقونَ ما بَقِیَ الدَّهرُ ، أعیانُهُم مَفقودَةٌ و أمثالُهُم فِی القُلوبِ مَوجودَةٌ.
اهل علم، تا دنیا هست زنده‌اند. پیکرهایشان از میان مى‌رود، امّا یادشان در دل‌ها تداوم خواهد یافت. [نهج البلاغة : الحکمة 147.]
 ارتحال زودهنگام استاد فرهیخته و اندیشمند عرصه فلسفه‌ سیاسی اسلامی «دکتر علیرضا صدرا» را به جامعه‌ی علمی ایران تسلیت می‌گویم. تلاش‌های علمی، ذهن پویا و خلاق ایشان درحل مسائل نظری امروز جامعه ایران علی‌الخصوص فعالیت‌های علمی ایشان برای طرح سیاست متعالیه و تدوین الگوی اسلامی_ایرانی پیشرفت وتربیت وپرورش جمع زیادی از شاگردان در این حوزه وحضور عملی وی درعرصه سیاست به‌عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی از جمله اقدامات ماندگار ایشان است.

احیای آثار حکما و فقهای متأله هم‌چون: فارابی، خواجه نصیرالدین طوسی، صدرالمتألهین، علامه نائینی و امام خمینی رحمه‌الله‌علیه، از جمله دیگر فعالیت‌های ماندگار علمی ایشان است. تسلط ایشان به مبانی اسلامی و بنیان‌های علم سیاست و دارا بودن دغدغه‌های معطوف به حل مسائل امروز ایران اسلامی درکنار ویژگی‌های اخلاقی برجسته وی، شخصیتی دوست داشتنی و اثرگذار از ایشان خلق کرده بود. خداوند متعال وی را غریق رحمت واسعه خود فرمایند.

یحیی فوزی
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات فرهنگی