تسلیت پژوهشگاه به‌مناسبت درگذشت دکتر حسن ذوالفقاری

۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۲۶۹۲ خبر و اطلاعیه
تسلیت پژوهشگاه به‌مناسبت درگذشت دکتر حسن ذوالفقاری

دکتر حسن ذوالفقاری، استاد زبان و ادبیات فارسی، نویسنده و پژوهشگر ادبی شب جمعه، ۱۷ تیر ۱۴۰۱، بر اثر سکته قلبی درگذشت. به‌همین مناسبت پژوهشکده زبان و ادبیاتِ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، پیام تسلیتی را منتشر کرد که در ادامه متن کامل این پیام از نظرتان می‌گذرد:

انا لله و انا الیه راجعون
مصیبت بزرگ درگذشت استاد گرامی دکتر حسن ذوالفقاری را به جامعه علمی و ادبی ایران تسلیت عرض می‌کنیم.
دکترحسن ذوالفقاری (متولد 1345 در شهر دامغان) دوره کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی را در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گذرانده بود و اولین فارغ التحصیل این رشته در دوره جدید پژوهشگاه محسوب می‌شد. ایشان عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس و نویسنده و پژوهشگر و مؤلف کتاب‌های درسی و متخصص ادبیات عامه بودند که بیش از 40 کتاب و 150 مقاله علمی از خود به یادگار گذاشته‌اند.

پژوهشکده زبان و ادبیات، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

کلید واژه ها: پیام تسلیت درگذشت دکتر حسن ذوالفقاری پژوهشکده زبان و ادبیات، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی