برنامه حضور اعضای هیأت علمی پژوهشگاه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۲۴۷۴ خبر و اطلاعیه
برنامه حضور اعضای هیأت علمی پژوهشگاه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب

به اطلاع استادان، محققان، دانشجویان و علاقه‌مندان علوم انسانی می‌رساند؛
طبق برنامه، دکتر سعید ناجی و دکتر روح‌الله کریمی از اعضای هیأت علمی گروه فلسفه برای کودکان و نوجوانان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، مؤلف و مترجم کتاب‌های معیار فبک برای داستان، تفکر نقادانه برای کودکان و ... امروز یکشنبه 25 اردیبهشت‌ماه 401، رأس ساعت 18 در محل نمایشگاه کتاب حاضر می‌شوند.

همچنین طبق برنامه دکتر آزیتا افراشی، عضو هیأت علمی پژوهشکده دانشنامه‌نگاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، مؤلف کتاب «مبانی معناشناسی شناختی» و ... نیز روز دوشنبه، 26 اردیبهشت‌ماه 401، رأس ساعت 16، در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حاضر خواهند شد.

زمان حضور دکتر فوزی، معاون  پژوهشی پژوهشگاه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب:
سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه 401
ساعت: 10 تا 12

از علاقه‌مندان دعوت به عمل می‌آید، برای آشنایی و گفت‌وگوی رودررو با اعضای هیأت علمی پژوهشگاه در محل نمایشگاه بین‌المللی کتاب، واقع در مصلی تهران حضور به‌هم رسانند.
آدرس غرفه پژوهشگاه:
سالن شبستان، راهروی 10، غرفه 15