دومین همایش ‌بین‌المللی «مقاومت و جهان آینده» در سالگرد شهادت سردار سلیمانی برگزار می‌شود

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۴ کد : ۲۱۵۸۳ خبر و اطلاعیه

«دومین همایش بین‌المللی مقاومت و جهان آینده» به میزبانی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین از 12 تا 14 دی‌ماه 1400، برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دومین همایش بین‌المللی «مقاومت و جهان آینده» در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد که این دانشگاه در راستای مأموریت‌های ‌بین‌المللی خود مبنی بر «گسترش و تحقق فرهنگ اسلامی در جهان اسلام»؛ «نشر فرهنگ و معارف اسلامی در سطح بین‌المللی» و «شناساندن شخصیت‌های جهان اسلام برای تعمیق فرهنگ اسلامی» و به منظور پاسداشت مقام شامخ شهدای جبهه‌ی مقاومت به‌ویژه سردار سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی، دومین دوره‌ی این همایش را در ایام سالگرد این شهید معزز برگزار می کند.
 در این همایش بین‌المللی تبیین فرهنگ مقاومت با اهداف سه‌گانه و در سطوح مختلف به شرح زیر دنبال می‌شود:
1.     گفتمان مقاومت (با تأکید بر جایگاه مقاومت در ساخت تمدن نوین اسلامی)
2.     جبهه‌ی مقاومت (با تأکید بر وضعیت جبهه‌ی مقاومت در عرصه‌ی بین‌المللی و تحلیل آینده‌پژوهانه نسبت به آن)
3.     سردار مقاومت (با تأکید بر جایگاه حاج قاسم سلیمانی در شکل‌گیری جبهه‌ی مقاومت و تأثیر مکتب سلیمانی در تداوم و توسعه‌ی جبهه مقاومت)
از جمله مهم‌ترین برنامه‌های همایش نیز برگزاری پنل‌های تخصصی در ۵ محور در روز دوم همایش (13 دی‌ماه)، و به صورت مجازی خواهد بود:
محور نخست: گفتمان مقاومت و تمدن نوین اسلامی
محور دوم: گفتمان مقاومت و وحدت جهان اسلام
 محور سوم: جریان‌شناسی جبهه‌ی مقاومت
 محور چهارم: آینده‌پژوهی جبهه مقاومت
 محور پنجم: تبیین ابعاد سیاسی_اجتماعی مکتب سلیمانی
گفتنی‌ست پنل‌های تخصصی با حضور استادان برجسته از سراسر کشور برگزار خواهد شد.

پایان/

کلید واژه ها: سردار سلیمانی سالگرد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین مقاومت و جهان آینده دومین همایش