تسلیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین مجتهد شبستری

۲۷ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۴ کد : ۲۱۵۵۸ خبر و اطلاعیه

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتهد شبستری را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، متن این پیام به شرح زیر است:

إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ

مصیبت درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مجتهد شبستری، عضو مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت عرض می‌کنیم و از درگاه پروردگار متعال برای آن عالم جلیل‌القدر، رحمت واسعه و برای بازماندگان صبری جمیل مسئلت داریم.
بی‌شک خدمات و آثار علمی این استاد حوزه‌ی علمیه در طول عمر بابرکتشان، برای جامعه‌ی دانشگاهی و علمی کشور ماندگار خواهد بود.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
پایان/