بازدید رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از پژوهشکده‌ی‌ دانشنامه‌نگاری

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۳ کد : ۲۱۵۲۷ خبر و اطلاعیه حوزه ریاست
بازدید رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از پژوهشکده‌ی‌ دانشنامه‌نگاری

ریاست محترم پژوهشگاه و همراهانشان در ادامه‌ی بازدید از پژوهشکده‌های پژوهشگاه، صبح روز چهارشنبه 19 آبان‌ماه 1400، در پژوهشکده‌ی دانشنامه‌نگاری حضور یافتند.
دکتر موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر جنیدی (مشاور پژوهشگاه) و آقای معتضدیان (مدیر امور اداری و پشتیبانی) در این بازدید با اعضای هیأت علمی و کارکنان این پژوهشکده دیدار و گفت‌وگو کردند.
دکتر نجفی، در ابتدا، با بازدید از تالار دکتر احمد بیرشک یاد و خاطره‌ ایشان را گرامی داشت و سپس از واحدهای مختلف پژوهشکده‌ دانشنامه‌نگاری دیدن کرد و دیدگاه‌ها و پیشنهادهای اعضا را شنید.
در ادامه، نشستی صمیمانه و کوتاه در سالن جلسات پژوهشکده با مدیران گروه‌ها (دکتر بهلولی، دکتر مجیدیان و دکتر مرشد) برگزار شد. همچنین، دکتر افراشی، رئیس پژوهشکده‌ی دانش‌نامه‌نگاری، یکی از آثار به‌نام این مجموعه را با عنوان «دانشنامه‌ی‌ آزادگان» به ایشان اهدا کرد.
در پایان دکتر اسمعیلی، معاون پژوهشی پژوهشکده، گزارش کوتاهی از طرح‌های پژوهشی در حال اجرا، طرح‌های مشترک با همکاری نهادهای دیگر، طرح‌های موظفی و ... ارائه داد و با پیشنهاد رئیس پژوهشگاه، طرحی برای تألیف به پژوهشکده ارائه شد که گزارشی از آن در ماه آتی منتشر خواهد شد.

کلید واژه ها: بازدید دکتر نجفی پژوهشکده‌ی دانشنامه‌نگاری