جایزه‌ی دکتر کاظمی آشتیانی به عضو هیأت علمی پژوهشگاه تعلق گرفت

۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۴ کد : ۲۱۱۱۰ خبر و اطلاعیه
دکتر مهدی کریمی سلطان احمدی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی موفق به کسب جایزه‌ی علمی دکتر کاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان شد.
جایزه‌ی دکتر کاظمی آشتیانی به عضو هیأت علمی پژوهشگاه تعلق گرفت

بر اساس این خبر، دکتر مهدی کریمی سلطان احمدی، استادیارِ «پژوهشکده‌ی مطالعات فرهنگی و ارتباطات و تحقیقات اسناد فرهنگی آسیا» پژوهشگاه علوم انسانی، موفق به کسب جایزه‌ی دکتر کاظمی آشتیانی از سوی بنیاد ملی نخبگان شد. دکتر سلطان احمدی فارغ‌التحصیل دانشگاه تربیت مدرس، 11 مقاله‌ی علمی_پژوهشی و ISI  در مجلات معتبر بین‌المللی و داخلی را در کارنامه‌ پژوهشی خود دارد که بنیاد ملی نخبگان در جدیدترین فهرست برگزیدگان خود، جایزه‌ی مرحوم کاظمی آشتیانی را به این عضو هیأت علمی پژوهشگاه اختصاص داد.
گفتنی‌ست، طبق شیوه‌نامه‌ی جایزه‌ی کاظمی آشتیانی، استادیاران جوان حداکثر تا سه‌سال پس از جذب فرصت دارند تا برای کسب این جایزه اقدام کنند. این جایزه در قالب کمک هزینه‌ی پژوهشی و کمک هزینه‌ی تجهیزات به استادیاران جوان پرداخت می‌شود.

کلید واژه ها: جایزه‌ی دکتر کاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان مهدی کریمی سلطان احمدی