سه عضو هیأت‌ علمی پژوهشگاه به عنوان نفرات برتر در همکاری با جامعه و صنعت معرفی شدند

۰۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۱:۱۰ کد : ۲۰۲۱۳ خبر و اطلاعیه

معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (دفتر ارتباط با جامعه و صنعت) اعضای هیأت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت را معرفی کرد.
در میان این افراد، نام سه عضو هیأت‌ علمی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی؛ دکتر الهام ابراهیمی، دکتر محمدعلی ابوترابی و دکتر سیدحسین میرجلیلی به‌چشم می‌خورد. شایان توجه است که پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تنها پژوهشگاه علوم انسانی معرفی شده از سوی وزارت عتف در همکاری با جامعه و صنعت است و از میان شش عضو هیأت‌ علمی پژوهشی انتخاب شده، سه عضو از پژوهشگاه انتخاب شده‌اند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: سه عضو هیأت‌ علمی پژوهشگاه نفرات برتر در همکاری با جامعه و صنعت الهام ابراهیمی، دکتر محمدعلی ابوترابی و دکتر سیدحسین میرجلیلی معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم صنعت