نشست خبری مراسم هفته‌ی پژوهش به صورت مجازی برگزار می‌شود

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۰ کد : ۱۹۹۷۴ خبر و اطلاعیه
طبق برنامه، نشست خبری مراسم هفته‌ی پژوهشِ پژوهشگاه روز دوشنبه؛ ۱۷ آذرماه ۱۳۹۹ از ساعت: ۱۳ تا ۱۴:۳۰ از طریق وبینار برگزار خواهد شد. شعار هفته‌ی پژوهش: «پژوهش‌های علوم انسانی، مسئولیت اجتماعی و چشم‌انداز ایران در قرن آینده»
نشست خبری مراسم هفته‌ی پژوهش به صورت مجازی برگزار می‌شود

(تصویر آرشیوی)

نشست خبری مراسم هفته‌ی پژوهش 17 آذرماه برگزار می‌شود

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به‌مناسبت هفته‌ی پژوهش، برنامه‌ها و مراسم ویژه‌ای را به‌صورت مجازی برگزار می‌کند. نشست خبری مراسم هفته‌ی پژوهش پژوهشگاه، طبق برنامه روز دوشنبه 17 آذرماه 1399 از ساعت: 13 تا 14:30 از طریق وبینار برگزار خواهد شد. در این مراسم دکتر علیرضا ملایی‌توانی (معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی) توضیحاتی در خصوص هفته‌ی پژوهش و برنامه‌های آن ارائه می‌دهند، همچنین دکتر حسینعلی قبادی (رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) و دکتر قدیر نصری (دانشیار دانشگاه خوارزمی و رئیس پژوهشکده‌ی مطالعات استراتژیک خاورمیانه) درباره‌ی چشم انداز ایران و تحولات علوم انسانی در قرن آینده سخنرانی می‌کنند.
بدین‌منظور از خبرنگاران محترم رسانه‌ها دعوت می‌شود با حضور در این نشست مجازی، پرسش‌ها و دغدغه‌های خود را در خصوص پژوهش و ویژه‌برنامه‌های علمی پژوهشگاه مطرح فرمایند.

لینک ورود خبرنگاران و اهالی قلم:

کلید واژه ها: هفته پژوهش نشست خبری نشست خبری مراسم هفته پژوهش