دانشنامه‌ی عصب-روان‌شناسی زبان منتشر شد

۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۵ کد : ۱۹۸۹۷ خبر و اطلاعیه معرفی کتاب
دانشنامه‌ی عصب-روان‌شناسی زبان منتشر شد

دانشنامه‌ی عصب-روان‌شناسی زبان در پژوهشکده دانشنامه‌‌نگاری، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر شد
 دانشنامه‌ی عصب-روان‌شناسی‌زبان به همت مهلا آرین‌پور، پژوهشگر پژوهشکده‌ی دانشنامه‌‌نگاری، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و با نظارت استادان بزرگ و فرهیخته‌ی این حوزه دکتر حسن عشایری و دکتر رضا نیلی‌پور منتشر شد و در اختیار پژوهشگران و مدرسین رشته‌های زبان‌شناسی، روان‌شناسی، علوم اعصاب‌شناختی و آسیب‌شناسی گفتار و زبان قرار گرفت.
دانشنامه‌ی عصب‌-روان‌شناسی زبان، تألیف استاد برجسته هری ویتاکر است. این اثر بزرگ با رویکردی میان‌رشته‌ای به صورت جامع و همه‌جانبه به بررسی رابطه‌ی میان «زبان» و «مغز» می‌پردازد. این دانشنامه از نظر پوشش کامل همه ابعاد موضوع مغز و زبان کم‌نظیر است و اطلاعات گسترده‌ای را در این زمینه ارائه می‌دهد که در مقدمه مؤلف به‌طور کامل بخش‌های مختلف آن تشریح شده است. در ترجمه این اثر بزرگ سعی شده است تا برابر نهادهای واژگانی دقیق فارسی ارائه شود. پژوهشکده‌ی دانشنامه‌نگاری در راستای تحقق اهداف خطیر خود و برطرف کردن خلاء منابع مستند و معتبر علمی، اقدام به ترجمه و انتشار این اثر کم نظیر کرده و بزودی آن را در اختیار مراکز علمی مربوطه قرار خواهد داد. امید می‌رود ترجمه‌ی این اثر گامی بلند در جهت رفع نیازهای علمی جامعه دانشگاهی، پژوهشگران و محققان این ساحت علمی باشد.

می توانید اطلاعات کتاب را اینجا ملاحظه بفرمایید.

و برای دیدن سایر کتب جدید انتشارات پژوهشگاه نیز اینجا را ببینید.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: کتاب جدبد دانشنامه‌ی عصب-روان‌شناسی زبان book ihcs research center