نشست «فرصت‌ها و چالش‌های ارتباط با جامعه و صنعت» روز چهارشنبه برگزار می‌شود

۰۲ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۵ کد : ۱۹۵۵۸ خبر و اطلاعیه

نخستین نشست از سلسله نشست‌های فرصت‌ها و چالش‌های ارتباط با جامعه و صنعت برگزار می‌شود

حضور و مشارکت مراکز پژوهشی در تمامی عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، صنعتی و فرهنگی برای توسعه‌ی کشور، مورد نیاز است. در چند دهه‌ی اخیر رشد کمی و کیفی قابل ملاحظه‏‌ای در تمامی حوزه‌های علمی کشور صورت گرفته و زیرساخت دانشی خوبی فراهم شده است. از سوی دیگر به لحاظ شرایط خاص کشور و مسائل و مشکلات اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی، نیازهای گسترده‌ای برای مشارکت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور ایجاد شده است. بر این اساس لازم است طی یک برنامه‌ی جامع، برنامه‌ها و اقدامات مناسبی برای حضور و مشارکت مؤثر و مفید دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها برای توسعه و بهبود شرایط کشور فرآهم آید.

از این رو «مدیریت نوآوری و کاربردی‌سازی پژوهش‌های علوم انسانی» در راستای هدف خود یعنی قرار دادن علوم انسانی و اجتماعی در کنار جامعه و صنعت به صورت ملموس و کمک به حل مشکلات جامعه از طریق پژوهش‏های کاربردی، جهت آشنایی اعضای هیأت علمی پژوهشگاه با این فرصت‏ها، نشستی را با حضور دکتر محمدسعید سیف، مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با عنوان «فرصت‌ها و چالش‌های ارتباط با جامعه و صنعت» تدارک دیده است که روز چهارشنبه 4 تیرماه 1399، از ساعت 10 صبح در سالن اندیشه پژوهشگاه برگزار خواهد شد.

این نشست با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در سالن اندیشه برگزار خواهد شد.