اطلاعیه/ مدارک لازم برای مصاحبه معرفی شدگان تکمیل ظرفیت آزمون دکتری

۰۷ دی ۱۳۹۰ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۹۵۵ خبر و اطلاعیه
به اطلاع معرفی شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1390می‌رساند،برای حضوردر مصاحبه علمی می بایست مدارک ذیل رابه همراه داشته باشند.

مدارکی که لازم است داوطلبان در روز مصاحبه ارائه نمایند:
1.    اصل مدرک کارشناسی ارشد.
تبصره: معرفی‌‌شدگانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد بوده و حداکثر تا تاریخ 31/6/90 فارغ‌التحصیل شده اند می بایست اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه 65 دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور را به همراه داشته باشند.
2.    اصل مدرک کارشناسی.
تبصره1- آندسته از معرفی شدگانی که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.
تبصره2- معرفی‌‌شدگانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک یا مدارک‌ مندرج در بندهای 1 و 2 فوق نمی‌باشند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند.
3.    اصل شناسنامه و یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه‌ای معرفی شده با مشخصات اطلاعات ارسالی از سوی سازمان سنجش.
4.    مدرکی که وضعیت نظام وظیفه معرفی شده را با توجه به بند «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه 3 دفترجه راهنمای شرکت در آزمون مذکور مشخص نماید. (برای برادران).
5.    اصل گواهی مبنی بر اینکه عضو هیات علمی رسمی و یا پیمانی وزارت متبوع بوده که به تایید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد،(برای آن دسته از معرفی شدگانی که مایل به استفاده از امتیاز مربوط در این آزمون می‌باشند.)
تبصره- با توجه به ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری؛ کلیه مربیان رسمی (قطعی و آزمایشی) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارتین علوم، تحقیقات و فنآوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (اعم از دولتی و غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی، همچنین مربیان پیمانی موسسات مذکور با حداقل سه سال سابقه کار تا زمان ثبت‌نام (اسفند 89) و مشروط به تأیید صلاحیت‌های علمی و عمومی آنان توسط هیأت‌های مرکزی جذب، درصورت کسب حدنصاب علمی و قبولی می‌توانند ادامه تحصیل دهند.
6.    مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه رزمندگان باشد(برای آندسته از داوطلبانی که با استفاده از سهمیه رزمندگان جزو چند برابر معرفی شدگان قرار گرفته‌اند).
7.    اصل گواهی شرکت در آزمون‌های ملی و بین‌المللی که در آن نمره زبان اخذ شده مشخص باشد.
8.    پرینت کارنامه اعلام نتایج مرحله اولیه مرحله افزایش ظرفیت که از روز یکشنبه 05/10/90 بر روی سایت اطلاع رسانی سازمان سنجش قرار گرفته است.
9.    اسناد و مدارکی را که نشان دهنده سوابق فعالیتهای پژوهشی، تحصیلی، آموزشی، علمی ، فناوری و اجرایی مرتبط می¬باشد:

الف) فعالیتهای پژوهشی :
-  تألیف مقاله (ISI،علمی-پژوهشی و علمی-ترویجی)
-  ترجمه و تالیف کتاب
-  سوابق پژوهشی و مشارکت در پروژه های پژوهشی و علمی (طرحهای ملی،تحقیقاتی و...)
-  گواهی ثبت اختراع
-  گواهی شرکت در دوره ها و کارگاههای علمی
-  گواهی شرکت در همایش های علمی داخلی یا خارجی
-  پایان¬نامه کارشناسی ارشد
-  گواهی کسب رتبه و مقام درجشنواره ها و مسابقات علمی معتبر
-  گزارشات علمی- پژوهشی

ب) سوابق تحصیلی و آموزشی:
-  سابقه تدریس در مراکز آموزشی
-  سابقه تدریس در مراکز آموزش عالی
-  گواهی کسب مقام در المپیادهای معتبر
-  گواهی معتبر زبان خارجی پیشرفته (TOEFL ، GRE،TOLIMO ،IELTS، ...)

ج) سایر:
-  توصیه نامه استاد راهنما و دوتن از اساتید مقطع قبلی
-  سابقه و تجربه اجرایی مرتبط

تذکر: ارائه اسناد و مدارک معتبر برای تایید موارد فوق الذکر الزامی می باشد.درصورت عدم ارائه، امتیازی تعلق نخواهد گرفت.

مدیریت تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه