پیام تبریک رئیس پژوهشگاه به مناسبت روز معلم

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۹۴۳۶ مهم‌ترین اخبار
پیام تبریک رئیس پژوهشگاه به مناسبت روز معلم

استادان، پژوهشگران و همکاران ارجمند پژوهشگاه؛

روز معلم بر همه شما استادان گرانقدر مبارک‌باد، بر شما که زحمات متعهدانه‌تان در تربیت دانشمندان جوان و پیش‌برد کاروان علوم انسانی در ایران عزیز، ماندگار خواهد بود.
۱۲ اردیبهشت‌ماه هر سال یادآور فقدان جبران‌ناپذیر فقیهی دانشمند و معلمی بزرگ است که انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران، مدیون اندیشه‌ها و تعالیم این شهید بزرگوار است. شهید آیت‌الله مرتضی مطهری از جمله شخصیت‌های درخشان تاریخ معاصر علم و اندیشه در ایران بود که نام‌گذاری سالروز شهادت ایشان به نام «معلم»، فخر و راهنمایی برای تمامی معلمان و استادان به شمار می‌رود.

این‌جانب ضمن تبریک مجدد این روز بزرگ به همه شما پژوهشگران و استادان ارجمند که دلسوزانه در جهت تلاش برای ارتقای علم و تعلیم آن در کشور تلاش می‌کنید، آرزو می‌کنم که بتوانیم در کنار یکدیگر در تداوم راه این شهید ارجمند و دیگر معلمان برجسته تاریخ و تمدن ایران اسلامی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی را چنان‌که شایسته نام و قدمت آن است، به عنوان نهادی پیشگام در ارتقا و اعتلای علوم انسانی در سطح ملی و جهانی تثبیت و درخشنده کنیم.
امیدوارم در سایه الطاف الهی و با همکاری و همیاری، در انجام این رسالت بزرگ موفق باشیم.

توفیق از خدا و توکل بر اوست

حسینعلی قبادی

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

کلید واژه ها: روز معلم دکتر قبادی حسینعلی قبادی پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی