هم‌درد با خانواده بزرگ دانشگاهیان و پژوهشگران ...

انالله و انا الیه راجعون

۲۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۱ کد : ۱۹۰۶۷ خبر و اطلاعیه
هم‌درد با خانواده بزرگ دانشگاهیان و پژوهشگران
انالله و انا الیه راجعون

هم‌درد با بازماندگان حادثه سقوط غم‌انگیز هواپیمای مسافربری اوکراین به‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاهیان و پژوهشگران فرهیخته ایرانی؛ این واقعه تلخ را تسلیت عرض می‌کنیم و از درگاه خداوند متعال برای درگذشتگان عزیز این ضایعه اندوه‌بار، غفران الهی و  برای بازماندگان و ملت ایران صبر جمیل و شکیبایی همراه  با پاداش الهی، مسألت داریم.
غمگین و داغدار از فاجعه سترگی که دل‌های ایرانیان را در روزهای اخیر از اندوه و آلام آکنده کرد و رنجور از نحوه وقوع این ضایعه که درد مضاعف آن بر جانمان نشست، امیدواریم که این رخداد دردناک، درسی باشد برای همه ما که در پاس‌داشت سرمایه‌های انسانی، معنوی و عاطفی این مرز و بوم بیش از پیش هوشیار و دل‌نگران باشیم و فراموش نکنیم که اوج خشونت‌ورزی و جنگ‌طلبی آمریکا با به شهادت رساندن سردار سپهبد فداکار شهید قاسم سلیمانی چه لطمات و صدمات جانبی به این ملّت وارد ساخته است که غفلت از این امر، می‌تواند آسیب‌های فراموش‌ناشدنی و لطمات جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد.

روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

کلید واژه ها: پیام تسلیت هواپیمایی اوکراین پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی