گفت‌وگوی دکتر قبادی و وزیر خارجه هندوستان با موضوع تدوین دانشنامه مشترک

۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۸۹۷۴ مهم‌ترین اخبار

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سال‌های اخیر با همکاری سفارت هندوستان در ایران، فعالیت‌های علمی و پژوهشی مشترک متعددی را به انجام رساند که از جمله مهم‌ترین آنها برگزاری همایش «مشترکات فرهنگی ایران و هند» در آذر ماه سال ۱۳۹۷ بود.
در چارچوب این همکاری‌ها، طرح نگارش دانشنامه روابط فرهنگی ایران و هند نیز مورد توجه دو طرف قرار گرفت که برنامه‌ریزی‌های آن با مشارکت پژوهشگاه و رایزنی فرهنگی سفارت هندوستان در ایران در حال انجام است.
در جریان دیدار اخیر وزیر خارجه هندوستان از کشورمان، دکتر قبادی رئیس پژوهشگاه با حضور در ضیافت شامی که سفارت این کشور به افتخار این سفر تدارک دیده بود، با وزیر خارجه و سفیر این کشور در ایران دیدار و گفت‌وگو کرد که در این دیدار بر اهمیت و ضرورت تسریع در تدوین دانشنامه مذکور تأکید شد.

کلید واژه ها: هند هندوستان روابط فرهنگی ایران و هند پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی