مراسم اختتامیه هفته پژوهش برگزار شد

تأکید دکتر قبادی بر ضرورت هم‌افزایی حوزه و دانشگاه

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۱ کد : ۱۸۹۵۴ مهم‌ترین اخبار هفته پژوهش ۱۳۹۸

از شهادت دکتر مفتح باید درس گرفت
قبادی: رویکرد خشونت‌گرایی عاقبت خوشی ندارد.

مراسم اختتامیه هفته پژوهشِ پژوهشگاه، 27 آذرماه 1398 با حضور و سخنرانی دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کمیسیون دائمی هیأت امناء پژوهشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در ابتدای این مراسم دکتر قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ضمن گرامیداشت یاد و نام دکتر مفتح گفت: دکتر مفتح استاد عالم و فرزانه دانشگاهی بود که به دلیل قرائت خشونت‌گرایانه از اسلام قربانی شد، امیدوارم از این حوادث خوب درس بگیریم و از نگاه خشونت‌آمیز به دنیا و پیرامون پرهیز کنیم. در مجموع هفته پژوهش به ما درس می دهد که رویکرد خشونت‌گرایی عاقبت خوشی ندارد.
دکتر قبادی ادامه داد: باید به زبان ساده گفت؛ همانطور که دانشگاهی‌ها نقاط قوتی دارند، حوزوی ها هم نقاط قوتی دارند و هنر این است که ما بتوانیم این دو را در مسیر هم‌افزایی قرار دهیم و ...
وی با اشاره به انتخاب دکتر پورنامداریان به عنوان، پژوهشگر برگزیده کشوری در بیستمین نمایشگاه پژوهش و فناوری (فن بازار)، گفت: خوشبختانه پژوهشگاه در این مدت شاهد کسب افتخارات زیادی بوده است و البته که حق پژوهشگاه بود تا به این عناوین و موفقیت‌ها دست یابد. چون پژوهشگاه برندهای ملی و بین المللی خوبی دارد که از حدود 20 سال پیش باید این برندها به ملت ایران و جهان شناسانده می شدند. امیدوارم خداوند توفیق دهد این حق پژوهشگاه ستانده شود که در این مرکز شخصیت‌های علمی و گوهرهای زیادی مثل دکتر پورنامداریان، دکتر عاصی و ... فعالیت می کنند.
در ادامه دکتر غفاری برای حاضرین سخنرانی کرد تا نوبت به تجلیل از برگزیدگان هفته پژوهش رسید که اسامی برگزیدگان از نظرتان می گذرد:

-بخش انتشار مقاله در مجلات خارجی معتبر
1-    دکتر حسن مجیدیان
2-    دکتر سیدروح‌اله شهابی
3-    دکتر آیدین کیخایی
4-    دکتر علی سلمانی ندوشن
5-    دکتر گل اندام شریفی

-بخش مجلات دارای رتبه Q1

*نشریه منطق پژوهی
1-    دکترغلامرضا ذکیانی (سردبیر نشریه منطق پژوهی)
2-    آقای مختار مومنی(مدیر اجرایی نشریه منطق پژوهی)
3-    خانم فاطمه بدوی(مدیر اجرایی نشریه منطق پژوهی)

*نشریه مطالعات میان رشته‌ای در رسانه و فرهنگ
1-دکتر سیدبیوک محمدی(سردبیر نشریه مطالعات میان رشته‌ای در رسانه و فرهنگ)
2-آقای مهدی محمدی(مدیر اجرایی نشریه مطالعات میان رشته‌ای در رسانه و فرهنگ)

*نشریه تحقیقات تاریخ اجتماعی
1-دکتر شهرام یوسفی‌فر(سردبیر نشریه تحقیقات تاریخ اجتماعی)
2-اعظم ریاحی(مدیر اجرایی نشریه تحقیقات تاریخ اجتماعی)

*نشریه پژوهش‌نامه علوی
1- دکتر فاطمه جان احمدی(سردبیر نشریه پژوهش‌نامه علوی)
2-خانم فاطمه بدوی(مدیر اجرایی نشریه پژوهش‌نامه علوی)

-بخش ترویجی سازی علوم انسانی
1-دکتر سعید ناجی

-بخش کاربردی سازی پژوهش‌های علوم انسانی
1-دکتر سیده زهرا اجاق
2-دکتر ابراهیم التجایی

-بخش پژوهشگر برتر دانشجویی
1-آقای امین محمدی
2-آقای علی پاشا غفاری
3-آقای بهمن بنی هاشمی

لازم به ذکر است در این مراسم از سالنامه پژوهشی پژوهشگاه نیز رونمایی شد.