گزارش سومین المپیاد ورزشی دانشجویان به مناسبت روز دانشجو

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۹ کد : ۱۸۹۲۹ خبر و اطلاعیه

گزارش سومین المپیاد ورزشی دانشجویان به مناسبت روز دانشجو، آذر 1398

سومین المپیاد ورزشی دانشجویان در سه رشته پینگ پنگ، فوتبال دستی و پرتاب دارت در آذر ماه 1398 انجام شد. اطلاع رسانی جهت آگاهی و حضور دانشجویان در این دوره از مسابقات،  ازطریق صفحه اصلی سایت پژوهشگاه، کانال ارتباطی تحصیلات تکمیلی و نصب پوستر و بنر در ساختمان اصلی و تحصیلات تکمیلی انجام شد. در مجموع 63 نفر دختر و پسر در سه رشته  ثبت نام کردند و مسابقات برگزار شد. جوایز برندگان مسابقه طی مراسمی به مناسبت روز دانشجو روز هفدهم آذرماه 1398 و در اردوگاه شهید باهنر برگزار و اعطا شد.

اسامی شرکت کنندگان و برندگان به شرح ذیل می باشد:
دختران، پرتاب دارت: 14 نفر
اسامی شرکت کنندگان: کلثوم ملکشاهی، خدیجه احسنی خیرآبادی، زهرا جواهری، فاطمه عبد فاضلی، زینب مهدوی، فریبا عبدی فرد، زهرا ایوری، محبوبه قاسمی، صفیه نوروزی، فاطمه بزرگ زاده، نسیم امیرنژاد، فاطمه هدیه لو، زهرا شرفی.
نفراول: کلثوم ملکشاهی
نفر دوم: خدیجه احسنی خیرآبادی
نفر سوم: زهرا جواهری
دختران، پینگ پنگ: 11 نفر
زهرا جواهری، نسیم امیرنژاد، کلثوم ملکشاهی، زهرا ایوری، فریبا عبدی، محبوبه قاسمی، فاطمه عبد فاضلی، صفیه نوروزی، زینب مهدوی، خدیجه احسنی خیرآبادی، فاطمه بزرگ زاده
نفر اول: زهرا جواهری
نفر دوم: نسیم امیرنژاد
نفر سوم: کلثوم ملکشاهی

پسران، پرتاب دارت: 15 نفر
مصطفی جاویدمهر، محمد محمدی، مصطفی عبداله پور، یوسف باباپوری، شاهین علیزاده، فرشید رستمی، همایون حاکمی، سیدبهنام صالحی، ابراهیم برزگر، رضا شیرپور، محسن محمدی نیا، اسماعیل مرادی، سعید مزروعیان، مصطفی نیریزی، محمد اسدی.
نفر اول: مصطفی جاوید مهر
نفر دوم: محمد محمدی
نفر سوم: مصطفی عبداله پور
پسران، فوتبال دستی: 12 نفر
بهنام صالحی، شاهین علیزاده، همایون حاکمی، مصطفی جاویدمهر، رضا شیرپور، محمد محمدی نیا، محسن اسدی، مصطفی غافلی، یوسف باباپوری، آقای فرشید رستمی،  محمد قاسمی، محمد عبدی، عباس فاضلی.
تیم اول: یوسف باباپوری و بهنام صالحی
تیم دوم: همایون حاکمی و شاهین علیزاده
تیم سوم: مصطفی جاوید مهر، رضا شیرپور
پسران، پینگ پنگ: 11 نفر