سخنرانی دکتر قریب با موضوع«واژه نقره در زبان های ایرانی و ادبیات فارسی»

۲۹ آذر ۱۳۹۰ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۸۹۰ خبر و اطلاعیه
سخنرانی دکتر قریب با موضوع«واژه نقره در زبان های ایرانی و ادبیات فارسی»

دکتر بدرالزمان قریب چهره ماندگار فرهنگ ایران،سه شنبه 29 آذر با موضوع «واژه نقره در زبان های ایرانی و ادبیات فارسی» سخنرانی می کند.این نشست علمی  در سالن حمکت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و به همت گروه فرهنگ و زبان های باستانی از ساعت 14 تا 16 تشکیل می شود.علاقه مندان می توانند به نشانی بزرگراه کردستان،نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند.ورود برای عموم آزاد است.

دکتر قریب زبان‌شناس سرشناس ایرانی و از اعضای پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی و مشاور رئیس این فرهنگستان است. وی پس از دریافت مدرک لیسانس زبان و ادبیات فارسی و گذراندن یک سال در رشته پزشکی از دانشگاه تهران، به امریکا رفت و سال ۱۳۴۰ با استفاده از بورس شاگردان اول، به دانشگاه کالیفرنیا در برکلی وارد شد .دکتر قریب  با راهنمایی پروفسور هنینگ به تحقیق پرداخت و پایان نامه دکتری خود را با عنوان «تحلیل ساختاری فعل در زبان سغدی» نوشت. او پس از بازگشت به ایران در دانشگاه‌های شیراز و تهران به تدریس پرداخت و در دومین همایش چهره های ماندگار به عنوان  چهره‌ ماندگار فرهنگ شناخته و معرفی شد. دو کتاب فرهنگ زبان سغدی و کتاب زبان‌های خاموش  از آثار بدرالزمان قریب به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزیده شده‌اند.

فایل های ضمیمه