قبادی با آنا مطرح کرد: مأموریت‌های دفتر ارتباط با صنعت در حوزه علوم انسانی

۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۸ کد : ۱۸۳۰۳ خبر و اطلاعیه اخبار اساتید پژوهشگاه

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مأموریت‌های دفتر ارتباط با صنعت در حوزه علوم انسانی را اعلام کرد.

حسینعلی قبادی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره ایجاد دفتر ارتباط با صنعت در حوزه علوم انسانی اظهار کرد: بعد از اتخاذ راهبرد کاربردی‌سازی علوم انسانی؛ یکی از راهکارهای مهم بومی‌سازی علوم انسانی است.

وی افزود: یکی از عمده‌ترین مشکلات توسعه در سخت‌افزار کم‌توجهی به دستاوردهای علوم انسانی است.

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی اعلام کرد:‌ پژوهشگاه پیش از این توانسته بود ارتباطات خوبی را با دستگاه‌ها و صنایع مختلف ایجاد کند اما لازم بود که این ارتباطات نهادینه شود و پشتیبانی مستمری از ارتباطات صورت گیرد به همین دلیل دفتر ارتباط با صنعت در حوزه علوم انسانی ایجاد شد.

قبادی بیان کرد: بر اساس مأموریت‌های این دفتر در فاز اول، ارتباطاتی با صنایع خودروسازی، وزارتخانه‌های نیرو و نفت ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: طی اقدامی، مأموریت‌های این دفتر را با جذب دانشجوی دوره دکتری و برگزاری دوره‌های پسادکتری نیز گره زدیم تا از این طریق بتوانیم پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کاربردی تعریف کرده و دوره‌های پسادکتری مبتنی بر حل مسئله نیز برگزار کنیم.

خبرگزاری آنا