بازدید دانش آموزان منطقه شش تهران از پژوهشگاه

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۹ کد : ۱۸۱۵۳ خبر و اطلاعیه

با هماهنگی معاونت فرهنگی- اجتماعی، تعداد 150 نفر از دانش آموزان دبیرستان های پسرانه منطقه 6 تهران که در آستانه انتخاب رشته قرار دارند، جهت آشنایی با رشته های علوم انسانی و پژوهشکده های پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در روز دوشنبه 9 اردیبهشت از پژوهشگاه بازدید کردند. در ابتدا دانش آموزان به صورت گروهی از کتابخانه مرکزی پژوهشگاه بازدید کردند و دکتر رادفر، رئیس کتابخانه پژوهشگاه توضیحات لازم را در خصوص نحوه کار کتابخانه به دانش آموزان ارائه کرد.
در ادامه این برنامه دکتر روح الله شهابی، عضو هیأت علمی پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سالن حکمت پیرامون اهمیت علوم انسانی و همچنین گرایش های مختلف رشته روانشناسی توضیحاتی ارائه داد. سپس دکتر سیدبیوک محمدی، عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی پیرامون جایگاه علوم انسانی در جهان امروز و چگونگی موفقیت در این عرصه سخنرانی کرد. در انتهای این نشست دکترمحمدی به تعدادی از سؤالات دانش آموزان پاسخ داد.

کلید واژه ها: بازدید دانش آموزان منطقه شش تهران از پژوهشگاه پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی