تسلیت پژوهشگاه به مناسبت درگذشت استاد جهانگیری

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۸ کد : ۱۸۰۹۱ خبر و اطلاعیه
تسلیت پژوهشگاه به مناسبت درگذشت استاد جهانگیری

متأسفانه اهالی علم و فلسفه استاد فرزانه و گرانقدر خود، دکتر محسن جهانگیری را از دست دادند.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، درگذشت این استاد گرانقدر را به جامعه علوم انسانی و فلسفه کشور تسلیت عرض می کند و برای آن یار سفر کرده از خداوند منان طلب آرامش و آمرزش دارد.
لازم به ذکر است مراسم تشییع پیکر مطهر استاد فرزانه و وارسته دکتر محسن جهانگیری روز چهارشنبه ۴ اردیبهشت، ساعت ۹ صبح، در صحن دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

محسن جهانگیری استاد پیشکسوت فلسفه، عضو بازنشسته دانشگاه تهران و چهره ماندگار علمی کشور صبح روز یکشنبه، اول اردیبهشت ماه بعد از چند روز بستری در بیمارستان در سن ۸۹ سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
روحش شاد و یادش گرامی باد

کلید واژه ها: تسلیت درگذشت استاد جهانگیری دکتر محسن جهانگیری پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی