بازدید دانش آموزان دبیرستان های منطقه ۶ از پژوهشگاه

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۸ کد : ۱۸۰۹۰ خبر و اطلاعیه

با هماهنگی معاونت فرهنگی- اجتماعی، تعداد 150 نفر از دانش آموزان چند دبیرستان منطقه 6 تهران، جهت آشنایی با رشته های علوم انسانی و پژوهشکده های پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در روز چهارشنبه  28 فروردین ماه 1398 از پژوهشگاه بازدید کردند. در ابتدای این بازدید، دانش آموزان به صورت گروهی از کتابخانه مرکزی پژوهشگاه بازدید کردند و دکتر رادفر، رئیس کتابخانه مرکزی پژوهشگاه توضیحات لازم را در خصوص نحوه کار کتابخانه به دانش آموزان ارائه داد.
در ادامه این برنامه دکتر عبدالحسین فرزاد، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی در سالن حکمت پیرامون اهمیت علوم انسانی سخنرانی کرد. وی در این سخنرانی با ذکر مثالهای متعدد از دانشمندان ایرانی تأکید کرد: که آینده ایران و جهان از آنِ علوم انسانی و دانشمندان علوم انسانی است.  در انتهای این نشست نیز  دکتر فرزاد به سؤالات دانش آموزان  پاسخ داد.

کلید واژه ها: بازدید دانش آموزان از پژوهشگاه پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی