حضور انتشارات پژوهشگاه در ششمین کنفرانس ملی «آموزش و توسعه سرمایه انسانی»

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۷ کد : ۱۷۸۰۸ خبر و اطلاعیه

حضور انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در ششمین کنفرانس ملی «آموزش و توسعه سرمایه انسانی»

نشست سراسری مدیران امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ها و مراکز آموزش و پژوهشی با حضور آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فن آوری در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد. انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به دعوت دکتر مهرنوش هدایتی دبیر شورای سیاستگذاری و رییس دبیرخانه همایش به مدت دو روز در تاریخ 7 و 8 بهمن ماه 1396 در این برنامه حضور داشت. دکتر شیبانی مدیر امور اداری و مهدی جعفری مدیر امور اجرایی دانشنامه در این همایش شرکت داشتند و از غرفه انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بازدید به عمل آوردند.