رونمایی از دویستمین اثر شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی با حضور وزیر علوم

۰۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۲ کد : ۱۷۳۵۵ مهم‌ترین اخبار
رونمایی از دویستمین اثر شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی با حضور وزیر علوم

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، دویستمین جلسه شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی با حضور دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در روز پنج شنبه 3 آبان ماه 1397 در ساختمان وزارت علوم تشکیل شد. در این نشست، رئیس و معاونان پژوهشگاه علوم انسانی، مدیران پژوهشکده ها، مدیران گروه های تخصصی شورای بررسی متون و کتب علوم‌انسانی و طرح اعتلای علوم انسانی و دیگر همکاران پژوهشی دبیرخانه شورای بررسی متون و طرح اعتلاء حضور داشتند که دویستمن اثر شورای بررسی متون نیز رونمایی شد.
در این مراسم دکتر منصور غلامی، وزیر علوم در بازدید از نمایشگاه کتب و آثار شورای بررسی متون به رونمایی از جدیدترین آثار شورا شامل نقد در تراز جهانی، نقدنامه تخصصی اقتصاد مقاومتی و نقدنامه زبان و ادبیات فارسی پرداخت. دکتر غلامی، در این مراسم هم سویی علوم با تحولات جدید و برانگیختن رغبت دانشجو و ایجاد علاقه و انگیزه در دانشگاه ها و بخش های علوم انسانی را ضروری دانست و گفت: ما نیاز داریم که انگیزه و رغبت داوطلبان تحصیل در دانشگاه ها را به سمت علوم انسانی سوق دهیم تا بستر مناسبی برای جذب استعدادهای خوب دانش آموزی به سمت علوم انسانی بیشتر فراهم سازیم. چون ما نیاز به یک پشتوانه قوی از نظر نیروی انسانی و فکری برای آینده داریم که باید برای آن طرح و برنامه داشته باشیم.