دیدار رئیس پژوهشگاه با اعضای پژوهشکده غربشناسی

۰۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۷۰۲۳ خبر و اطلاعیه

دکتر قبادی، رئیس پژوهشگاه در ادامه دیدار از پژوهشکده ها در سال ۹۷، روز سه شنبه 29 خرداد ماه با اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشکده غربشناسی دیدار کرد. در ابتدای این دیدار اعضای پژوهشکده با بیان دیدگاهای خود در زمینه ارتقای فعالیت های علمی و پژوهشی، برنامه‌ریزی های صورت گرفته جهت فعالیت پژوهشکده در طرح تراز بین الملل و همچنین فعال‌تر شده پژوهشکده در تشکیل حلقه‌های فکری، انتشار آثار علمی و معرفی آنها به جامعه و برگزاری نشست ها و کارگاه های علمی مطرح کردند و امکانات مورد نیاز برای این امر را برشمردند.

در ادامه دیدار دکتر قبادی ضمن تشکر از بیان دیدگاه اعضای پژوهشکده با تاکید بر ضرورت گسترش ارتباطات علمی با دانشمندان ایرانی مقیم خارج از کشور، تسریع در ایجاد سایت دو زبانه برای این پژوهشکده را ضروری دانست.

وی همچنین به اهمیت  استفاده از ظرفیت های موجود در طرح اعتلا علوم انسانی اشاره کرد و از اعضای پژوهشکده خواست با محور قرار دادن مسائل کلان و ملی در طرح های خود در قالب طرح اعتلا، از امکانات این طرح  بهره مند شوند.