پیام تسلیت پژوهشگاه به مناسبت درگذشت دکتر احمدی

انّا لله و انّا الیه راجعون

از شمار دو چشم یک تن کم

وز شمار خرد هزاران بیش

هر «کوچی» را نمی‌توان باور کرد. بزرگ‌مردی با کوله‌باری فراتر از طاقت، سختکوشانه از فراز قلّه معرفت می‌آمد، دستیار علّامه بود و آموزگار روزگار؛

از قلب روستای فطرت برآمده و بر ستیغ دانش تکیه زده بود؛

امروز در سوگ مردی از تبار پاکان و رجلی از حلقه مجاهدان آیه الله دکتر احمد احمدی نشسته‌ایم. اخلاص، صفا، وفا، تعهد، التزام، جامعیت در معقول و منقول، مسلط بر فهم فلسفی جهان امروز و ایستاده بر چکاد دانش دیروز؛

استادی که پیشرفت دانشجو خواستن را با جان کاستن پیش می‌برد. حرص آموختن نه تنها بر دستان، بلکه تمام وجودش را به رعشه و لرزه می‌انداخت.

هجرت یادگار صدیق حقیقت‌طلبی و آزادگی، پشتوانۀ عظیم معرفت، تکیه‌گاه تلاقی نوآوری و سنت، استاد تمام ‌عیار حوزه و دانشگاه و خدوم بزرگ علوم انسانی معاصر را نمی‌توان باور کرد.

به قول شاعر "مرگ چنین خواجه ـ مرد جاودانه با صفا و صمیمیتی فوق وصف ـ نه کاری است خرد"، باید در شگفت بود از آن خاکی که جرأت کند چنین ستاره‌ای درخشان از آسمان معرفت را درخود جای دهد.

از خداوند بزرگ مسألت داریم در این روزها و شب‌های مبارک، این مفسر قرآن را با رسول نورانی صاحب برهان و مولایش امیر مؤمنان محشور بفرماید و به فضل خود سرمایه‌های جاودانه علمی ـ معرفتی و سرمایه‌های معنوی آن بزرگوار را صیانت نماید.

ارتحال این عالم ربانی، حکیم صمدانی، معلّم جاودانی را به همۀ اصحاب علوم انسانی تسلیت عرض می‌‌کنیم.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

۱۹ خرداد ۱۳۹۷

کلید واژه ها: پیام تسلیت پژوهشگاه به مناسبت درگذشت دکتر احمدی درگذشت دکتر احمد احمدی پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی