انا لله و انا الیه راجعون

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۱ کد : ۱۶۸۳۳ مهم‌ترین اخبار
تعداد بازدید:۴۵۱۵
درگذشت ناگهانی فرزاد جعفری، عضو پژوهشکده ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

انا لله و انا الیه راجعون

دکتر فرزاد جعفری از پژوهشگران پژوهشکده زبان و ادبیات پژوهشگاه و دانشجوی دکتری رتبه یک دانشگاه علامه طباطبایی، متولد ۱۳۵۷ به دلیل بیماری از ناحیه کبد در یکی از بیمارستان های تهران جان به جان آفرین تسلیم کرد.

زنده یاد جعفری در زندگی کوتاه اما پربارش، خدمات علمی ارزنده ای را به جامعه تقدیم کرد که از جمله آنها می‌توان به انتشار تصحیح انتقادی «دیوان سیف اسفرنگ» (1396) و کتاب «فرائد» (فرهنگ واژگان دشوار و نوادر قرآن کریم) (1394) و مشارکت در تصحیح جلد نوزدهم «سفینۀ تبریز» (زیر نظر استاد مهدی مداینی) (در دست انتشار) در انتشارات پژوهشگاه اشاره کرد.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی این ضایعه دردناک را به کلیه همکاران و پژوهشگران حوزه ادبیات فارسی تسلیت عرض می‌کند.

 

 

کلیدواژه‌ها: فرزاد جعفری درگذشت فرزاد جعفری پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی