برگزاری دوره هفتم انتخابات هیأت ممیزه پژوهشگاه

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد : ۱۶۸۲۸ مهم‌ترین اخبار

انتخابات دوره هفتم هیأت ممیزه پژوهشگاه علوم انسانی و  مطالعات فرهنگی روز دوشنبه 10 اردیبهشت ماه 97 برگزار شد. در این انتخابات که با حضور استادان و دانشیاران عضو هیإت علمی پژوهشگاه برگزار شد، دکتر یحیی مدرسی تهرانی، دکتر مصطفی عاصی،‌ دکتر تقی پورنامداریان و دکتر شهرام یوسفی فر به عنوان نماینده استادان انتخاب شدند. از جمع دانشیاران نیز دکتر نعمت ا... فاضلی، دکتر آزیتا افراشی و دکتر عبدالحسین فرزاد انتخاب شدند.

لازم به ذکر است، با پایان دوره ششم هیأت ممیزه پژوهشگاه، دوره جدید هیأت ممیزه پس از تأئید وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری کار خود را شروع خواهند کرد.

کلید واژه ها: برگزاری دوره هفتم انتخابات هیأت ممیزه پژوهشگاه اعضای هیأت ممیزه پژوهشگاه علوم انسانی پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی