نشست «استبداد؛ چالش دیرین ایرانیان» برگزار خواهد شد

۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۶۴۹۴ خبر و اطلاعیه

به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی  و با همکاری مؤسسه مطبوعاتی جماران نشست «صداهایی که شنیده نشد» با موضوع «استبداد؛ چالش دیرین ایرانیان» روز چهارشنبه ۱۸ بهمن برگزار خواهد شد.

نشست اول همایش "صداهایی که شنیده نشد" با موضوع استبداد، به علت بارش برف و اعلام تعطیلی کلیه مراکز آموزش عالی استان تهران در روز دوشنبه ۹ بهمن ماه، برگزار نشد. لذا این نشست با حضور دکتر هادی خانیکی عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر ابراهیم فیاض عضو هیأت علمی دانشگاه تهران چهارشنبه این هفته ۱۸ بهمن از ساعت ۱۳:۳۰ برگزار می شود.

این نشست در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به آدرس: بزرگراه کردستان، خیابان دکتر آئینه وند (64 غربی)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن حکمت برگزار می شود و ورود برای عموم آزاد است.