کارگاه آموزشی فرایند انجام پژوهش کمی

۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۶۴۸۷ خبر و اطلاعیه

پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی فرایند انجام پژوهش کمی

دکتر غلامحسین حبیبی

دکتری جامعه شناسی

این کارگاهبا هدف آشناییو به کار گیری روش تحقیق در پژوهش های کمی، برگزار خواهد شد. در این دوره جزئیات یک طرح پژوهشی کمی،قدم به قدم با حضور افراد شرکت کننده، مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این کارگاه مطالبی پیرامون طبقه بندی پارادایمی در علوم انسانی، موضوع و مسئله پژوهش کمی، پرسش‏ها و اهداف پژوهش کمی، استراتژی‏های پژوهش کمی، مفاهیم، متغیرها، نظریه‏ها، فرضیه‏ها، منابع، انواع داده‏ها،انتخاب داده‏ها، زمان‏بندیِ گردآوری داده‏ها،تقلیل و تحلیل داده‏ها، معرفی کارکردهای آمار توصیفی و تحلیلی، معرفی نرم افزار نسل اول تحلیل داده (SPSS)، معرفی نرم افزارهای نسل دوم تحلیل داده(LISREL,AMOS,PLS,….) ،  پرداخته می شود.

با هدف افزایش دانش نظری در حوزه روش تحقیق به شکل کاربردی

ارتقای مهارت عملی متغیرسازی و تعریف آن‌ها و به کارگیری آنها در زمان انجام پژوهش

تقویت و بازآموزی مهارت های خلاقانه انجام پژوهش

شرکت در این دوره برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

•

مدت زمان دوره : 12 ساعت ( 6 جلسه 2 ساعته ) 2 روز

زمان برگزاری : روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، ساعت 30/8 تا 30/14       تاریخ برگزاری 16 و 17 بهمن‌ماه 96

هزینه ثبت نام: 000/500/1 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : 000/200/1 ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: 000/000/1 ریال

•

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

tam.ihcs.ac.ir

مراجعه کنند.

تلفن مشاوره ( در ساعت اداری ) : 88624485