کارگاه آموزشی ترجمه فیلم و سریال از زبان عربى به فارسى و بالعکس

کارگاه آموزشی ترجمه فیلم و سریال از زبان عربى به فارسى و بالعکس

دکتر صالح زمانی جعفری

دکتری زبان و ادبیات عرب

در سایه نزدیکى ارتباطات فرهنگى و هنرى میان کشورها، ملتها و فرهنگ هاى مختلف به ویژه اعراب و ایرانیان، انتقال دادن آثار هنرى دو طرف به یکدیگر بس ضرورى مى نماید. از دیگر سوى شاهد ضعفى قابل توجه در توانایى برگردان آثار هنرى سمعى و بصرى خصوصاً در زمینه سینما و تلویزیون هستیم ، نیز توانایى و سطح بالاى هنر سینمایى ایران ضرورت برگزارى این دوره آموزشى را پررنگتر مى نماید . قابل توجه است که این دوره تحت این عنوان براى اولین بار در سطح ایران برگزار مى گردد. شایان ذکر است که آثار هنرى بسیارى نیاز به ترجمه دارند که به دلیل کمبود مترجمان توانا بلا تکلیف مانده اند. کارگاه مورد نظر سعى در آموزش و تربیت مترجمان متخصص در این زمینه دارد.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

ترجمه یک قسمت ازیکى از سریال هاى ایرانى به زبان عربى و بیان نکات و تکنیک هاى ترجمه فیلم و سریال

ترجمه یک قسمت از سریال هاى عربى به زبان فارسى و بیان نکات و ظرایف ترجمه

با هدف افزایش دانش نظری در زمینه تکنیک هاى فن ترجمه

ارتقای مهارت عملی در زمینه ترجمه فیلم و سریال

شرکت در این دوره برای دانشجویان رشته هاى زبان عربى و فارسى و هنر ، تمامى دست اندر کاران صدا و سیما و تهیه کنندگان و مترجمان مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

•

مدت زمان دوره : ۸ساعت ( ۴جلسه ۲ساعته ) ۴روز

زمان برگزاری : روزهای سه شنبه، ساعت ۱۶تا ۱۸  تاریخ شروع: ۱۷بهمن ماه ۹۶

هزینه ثبت نام: ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : ۸۰۰/۰۰۰ ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: ۷۰۰/۰۰۰ ریال

•

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

tam.ihcs.ac.ir

مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی