مناظره علمی با موضوع «آیا سیاستهای اقتصادی دولت منجر به کاهش فقر خواهد شد؟» برگزار می­ شود

۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۶۱۶۶ خبر و اطلاعیه

معاونت فرهنگی- اجتماعی پژوهشگاه با همکاری انجمن علمی دانشجویی اقتصاد مناظره علمی با موضوع «آیا سیاستهای اقتصادی دولت منجر به کاهش فقر خواهد شد؟» را با حضور دکتر سعید لیلاز استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی و روزنامه نگار و دکتر حسین راغفر عضو هیأت علمی دانشگاه الزهراء (س) برگزار می نماید.

این مناظره با محوریت چالش فقر و با توجه به اینکه رئیس جمهور در طول دوران انتخاباتی وعده از بین بردن فقر را در دولت دوازدهم داد، برگزار خواهد شد تا به ارزیابی عملکرد دولت در این خصوص بپردازد.

این مناظره در تاریخ سه شنبه هفتم آذرماه از ساعت 14 در سالن حکمت پژوهشگاه برگزار می گردد و  ورود برای عموم آزاد است.