نشست «جنسیت و مهاجرت: تأثیر جابجایی های بین المللی در بازتعریف هویت زنان» برگزار می شود

۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۶۱۴۳ خبر و اطلاعیه

به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی هشتمین نشست رساله های علوم انسانی و نیازهای جامعه، با ارائه رساله دکتری دکتر سعیده سعیدی با عنوان « جنسیت و مهاجرت: تأثیر جابجایی های بین المللی در بازتعریف هویت زنان » برگزار خواهد شد.

دکتر سعیده سعیدی پژوهشگر حوزه مطالعات زنان و مهاجرت های بین المللی است. وی مؤلف کتاب «سرگردانی بین دو دنیا: تغییرات اجتماعی- فرهنگی هویت زنان مهاجر افغان در آلمان» است که به زودی توسط انتشارات لیت فرلاگ در آلمان منتشر خواهد شد. وی دکترای خود را در سال 2017 در رشته انسان شناسی و مطالعات فرهنگی از دانشگاه برمن آلمان دریافت کرده و هم اینک به عنوان پژوهشگر و استاد مدعو در برخی دانشگاه های کشور به فعالیت علمی مشغول است. وی در این نشست از استدلال اصلی و فرآیند نگارش رساله و همچنین دستاوردهای پژوهشش برای جامعه ایرانی سخن خواهد گفت.

این نشست از  ساعت 14 الی 16 روز  دوشنبه 22 آبان ماه در سالن اندیشه پژوهشگاه برگزار خواهد شد و ورود برای عموم آزاد است.