کارگاه آموزشی صرف و نحو کاربردی

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۵۸۰۶ خبر و اطلاعیه

پژوهشکده زبان و ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی صرف و نحو کاربردی

دکتر صالح زمانی جعفری

دکتری زبان و ادبیات عرب

صرف و نحو، کلید علوم بلاغی است و این قواعد دستوری وقتی در ذهن تمکین می شود که با تمرین و تجزیه و ترکیب عبارات و جملات بحث انگیز از حیث قواعد دستوری همراه باشد. با توجه به اینکه صرف و نحو و کلاً قواعد زبان کاربردی و استعمال صحیح آن در متون و به طور کلی در گفتار و نوشتار نیاز مبرم دانشجویان و فعالان در حوزه زبان و ادبیات عرب می باشد، صرف و نحو نیازمند حضور ذهن و سرعت انتقال می باشد.

مشکلی که در این زمینه در رابطه با فعالان در این حوزه مطرح است، فقدان الگوهای کاربردی در این زمینه و نیز فقدان الگوهای کاربردی برای تبدیل و پیاده سازی دانش افراد در این حوزه در مرحله اجرا و کاربرد است، به ویژه اینکه عامل سرعت انتقال در عین صحّت انتقال مطلب در این زمینه بر دشواری کار می افزاید، و این امری است که نیازمند مهارت بالای شخص می باشد.

کارگاه مورد نظر در صدد است با فعالیت های و تمارین عملی_کاربردی خود و با عنایت به الگوهای کاربردی در این حوزه به افزایش مهارت شرکت کنندگان در این دوره آموزشی بیفزاید، شرکت کنندگان در سایه این تمارین کارگاهی قادر خواهند بود که متون بدون اعراب را صحیح بخوانند و در پرتو صحیح خوانی به فهم متن نزدیک شوند.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

مبحث قواعد و تمارین کاربردی علم صرف به استناد به کتاب مبادئ العربیه یا الجدید فی الصرف و النحو تألیف دکتر سید ابراهیم دیباجی

مبحث قواعد و تمارین کاربردی علم نحو به استناد به کتاب مبادئ العربیه یا الجدید فی الصرف و النحو تألیف دکتر سید ابراهیم دیباجی

با هدف افزایش دانش نظری در زمینه قواعد زبان عربی ( صرف و نحو )

ارتقای مهارت عملی در زمینه صحیح خوانی متون بدون اعراب

شرکت در این دوره برای دانشجویان، مترجمان و علاقمندان و مجریان اصحاب رسانه مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 8 ساعت ( 4 جلسه 2 ساعته ) 4 روز

زمان برگزاری : روزهای شنبه، ساعت 14 تا 16       تاریخ شروع: 4 آذر ماه 96

هزینه ثبت نام: 1/200/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی :1/000/000 ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: 800/000 ریال

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.tam.ihcs.ac.ir

مراجعه کنند.

تلفن مشاوره ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی