کارگاه آموزشی آشنایی با کتابخانه و استفاده از نرم افزارها و منابع کتابخانه

۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۷ کد : ۱۵۶۰۹ خبر و اطلاعیه

کتابخانه مرکزی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی آشنایی با کتابخانه و استفاده از نرم افزارها و منابع کتابخانه

دکتر حمید رضا رادفر

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

و خانم سولماز نوری

با توجه به این که کتابها و نشریات علمی مهم ترین منبع آموزش و تحقیق در میان دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه در بسیاری از رشته های علوم انسانی محسوب می شوند و دانشجویان برای انجام پژوهش های تحصیلی و علمی خود نیاز به بهره گیری از انواع منابع اطلاعاتی دارند، شناخت ساختار و امکانات کتابخانه از یک سو و آشنایی با نحوه به دست آوردن اطلاعات مناسب از میان انبوه منابع در کمترین زمان با بهترین نتیجه از اهمیت بسیاری برخوردار است.

در این کارگاه تلاش می‌شود سواد اطلاعاتی به دانشجویان آموزش داده شود و دانشجویان جدید بتوانند به بهترین نحو از منابع، خدمات و امکانات کتابخانه­های پژوهشگاه بهره­مند گردند.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

آشنایی با کتابخانه و بخش های آن

آشنایی با منابع کتابخانه

معرفی و نحوه کار با نرم افزار کتابخانه

نحوه استفاده از بانکهای اطلاعاتی موجود

معرفی خدمات مختلف کتابخانه

با هدف افزایش دانش نظری در مورد کتابخانه به طور عام و کتابخانه های پژوهشگاه و خدمات آن به طور خاص

ارتقای مهارت عملی اطلاع یابی و نحوه استفاده از بانک های اطلاعاتی و نرم افزار کتابخانه

تقویت و توانمندسازی سطح سواد اطلاعاتی برای بهره گیری از امکانات و خدمات کتابخانه

شرکت در این دوره برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مفید است.

این دوره آموزشی رایگان بوده و

شرکت در آن برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی آزاد است.

**

مدت زمان دوره : 3 ساعت ( 1 جلسه 3 ساعته ) 1 روز

زمان برگزاری : روز یکشنبه، ساعت 9 تا 12       تاریخ برگزاری : 23 مهرماه 96

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­ انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی علوم­ انسانی