کارگاه آموزشی پایان نامه نویسی و استخراج مقاله از پایان نامه نویسی

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۵۴۷۳ خبر و اطلاعیه

گروه تاریخ سیاسی پژوهشکده پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی پایان نامه نویسی و استخراج مقاله از پایان نامه نویسی

دکتر نیره دلیر

(عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)

پژوهش؛ فعالیتی فرآیند محور است که از مهم‌ترین ویژگی‌های آن حرکت بر پیوستاری است که از مراحل مختلف تشکیل شده و هر مرحله به مرحله یا مراحل قبل از خود وابسته است. چیدمان پیوستاری طرح تحقیق، باید مبتنی بر اصول علمی روش تحقیق مشخص و اجرا گردد. از این‌رو، هر کار پژوهشی نیاز به این طرح و حفظ ساختار پیوسته‌ی آن در سراسر تحقیق دارد. پایان نامه به عنوان یکی از قالب‌های مورد نظر چنین امری محسوب شده و از نخستین کارهای پژوهشی در سطح آکادمیک بوده و عموما دانشجویان در نخستین مواجهه جدی خود با امر پژوهش با آن رو به رو می‌شوند. این کارگاه درصدد است این ساختار به هم پیوسته پژوهشی را در قالب رساله دانشجویی طرح و بحث نماید.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

موضوع یابی و مساله مندی

نقد و بررسی داده‌ها

اهمیت نظری و کاربردی تحقیق

مقاله نویسی

شناخت موضوع، تبیین مساله، صورت بندی پرسش‌ها و فرضیات

شناخت راه‌های جمع آوری داده و تحلیل آنها

نقد درونی و بیرونی منابع و مآخذ

طرح تحقیق، ضرورت و اهمیت تحقیق (اهمیت نظری مساله و اهمیت کاربردی مساله)

نتایج و دست آوردها

نحوه استخراج مقاله از پایان نامه

تفاوت‌های مقاله با پایان نامه

با هدف افزایش مهارت کاربرد دانش نظری

تقویت و توانمندسازی مهارت عملی مخاطبان در تدوین پایان نامه تحصیلی

شرکت در این دوره برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پژوهشگران و علاقه مندان حوزه پژوهش مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 8 ساعت ( 4 جلسه 2 ساعته ) 1 روز

زمان برگزاری : روزپنج شنبه، ساعت 9 تا 18       تاریخ برگزاری : 23 شهریورماه 96

هزینه ثبت نام: 1/000/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : 800/000 ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی:600/000 ریال

شماره کارت مرکز: 6104337872100563  به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­ انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی علوم­ انسانی