تصویب راه‌اندازی مرکز رشد علوم انسانی پژوهشگاه

۰۷ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۷ کد : ۱۵۴۶۴ خبر و اطلاعیه
تصویب راه‌اندازی مرکز رشد علوم انسانی پژوهشگاه

شانزدهمین جلسه هیأت رئیسه پژوهشگاه در سال جاری روز یکشنبه مورخ 4 مردادماه تشکیل شد. در این جلسه علاوه بر بررسی موارد ارجاعی به هیأت رئیسه، موضوع راه‌اندازی «مرکز رشد علوم انسانی» پژوهشگاه بررسی و به تصویب رسید. مرکز رشد نهادی پژوهشی و فناوری است تحت مدیریت متخصصین حرفه‌ای که با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد وتوسعه فناوری و نوآوری توسط کارآفرینان و نوآوران پشتیبانی می‌کند. این خدمات شامل مواردی از قبیل: خدمات پشتیبان (تامین فضای کار و تجهیزات اداری) خدمات آزمایشگاهی،کارگاهی؛ خدمات اطلاع‌رسانی؛ خدمات مدیریتی، حقوقی، مالی، اعتباری و تجاری سازی؛ آموزش‌های تخصصی و مشاوره؛ و سایرخدمات مرتبط با توسعه، رشد و ارتقای واحدهای فناور است.

ازجمله اهداف مراکز رشد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- ایجاد فضای لازم جهت رشد و گسترش واحدهای فناور و کمک به این واحدهاجهت تولید و توسعه

محصولات و خدمات

- ایجاد زمینۀ کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت کارآفرینان، دانش آموختگان دانشگاهی و فناوران

- ایجاد زمینه های لازم برای تجاری سازی دستاوردهای تحقیقات

- کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری (خدمات و محصولات)

- توسعه شبکۀ همکاری بین بخش های تحقیقاتی و محیط کسب و کار و ...

فایل های ضمیمه