«نشست هماهنگی جهت عقد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه و فرماندهی انتظامی تهران بزرگ»

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۵۴۲۶ خبر و اطلاعیه

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به‌منظور شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی متقابل جهت عقد تفاهم‌نامه جلسه‌ای در تاریخ 24 تیرماه 1396 تشکیل دادند. در این جلسه با حضور دکتر امیری‌طهرانی مدیر امور پژوهشی و آقای مینایی رئیس گروه جامعه و امنیت از سوی پژوهشگاه و سرهنگ بنیادی رئیس اداره پژوهش دفتر تحقیقات کاربردی و سرهنگ رضایی، زمینه‌های همکاری متقابل مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سرهنگ بنیادی آمادگی فرماندهی تهران بزرگ جهت حمایت از طرح‌های پژوهشی در قالب اولویت‌های پژوهشی ناجا را اعلام کرد که به دو صورت حمایت از پژوهش‌های دانشجویی در قالب کسر خدمت و حمایت از طرح‌های پژوهشی اعضای هیات علمی در قالب کمک‌های مالی قابل انجام خواهد بود.

وی همچنین آمادگی ناجا جهت همکاری مشترک در جهت ترجمه و تالیف کتاب؛ برگزاری همایش‌ها و سخنرانی‌ها و... را اعلام کرد که مورد استقبال پژوهشگاه قرار گرفت.

در نهایت مقرر گردید مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه با توجه به موضوعات مورد توافق دو طرف، صورت پذیرد تا زمینه همکاری‌های مشترک بیشتر فراهم گردد.