مدرسه تابستانی با موضوع «تحکیم صلح ونفی افراطی گری و خشونت ورزی» برگزار می شود

۱۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۱ کد : ۱۵۴۰۸ خبر و اطلاعیه
مدرسه تابستانی با موضوع «تحکیم صلح ونفی افراطی گری و خشونت ورزی» برگزار می شود

دومین مدرسه تابستانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با موضوع «تحکیم صلح ونفی افراطی گری و خشونت ورزی» به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی و با همکاری کمیسیون حقوق بشر اسلامی برگزار می شود.

در این مدرسه تابستانی اساتید برجسته ای همچون دکتر سید محمد امین قانعی راد، دکتر سید محسن فاطمی، حجت الاسلام سید محمد علی ایازی و دکتر محمد حسن ضیایی فر به ارائه مباحث خود همچون جامعه شناسی صلح، روانشناسی صلح، صلح در قرآن و صلح و خشونت از منظر موازین حقوق بشر خواهند پرداخت.

کلاسهای این مدرسه به صورت رایگان و با ارائه گواهی نامه معتبر از 24  لغایت 27 تیرماه در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به آدرس بزرگراه کردستان، خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی) ، جنب ساختمان آ. اس . پ برگزار خواهد شد.

برنامه کامل این دوره در ذیل ارائه گردیده است و علاقمندان می توانند جهت ثبت نام با شماره 88036320 تماس حاصل نمایند.

فایل های ضمیمه