کارگاه آموزشی روش تحقیق

۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۰ کد : ۱۵۲۷۶ خبر و اطلاعیه

گروه تاریخ سیاسی پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی روش تحقیق

دکتر عباس احمدوند

هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی

عموماً روش تحقیق در کشور بر طراحی مدل ها و مهارت های نگارش تمرکز دارد، کارگاه حاضر با هدف توانمند سازی دانشجویان تحصیلات تکمیلی می کوشد روش تحقیق را در سه مرحله مهم Perception ، طراحی مدل و مهارت های نگارش معرفی و عرضه کند. در این کارگاه بررسی انواع روش تطبیقی و روش زمینه شناسانه به عنوان نمونه هایی به طور عملی مورد بررسی قرار می گیرد.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

طراحی مدل؛ روش تطبیقی

بررسی انواع روش تطبیقی،شامل خرد و کلان، گونه شناسی، تبار شناسی، متوازن و غیر متوازن

طراحی مدل ؛ روش زمینه شناسانه

رویکرد زمینه شناسی تاریخی

با هدف توانمندسازی و مشارکت عملی دانش‌پذیران در طراحی طرح پژوهش

شرکت در این دوره برای کارشناسان پژوهشی و تمامی علاقمندان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 8 ساعت ( 2 جلسه 4 ساعته ) 2 روز

زمان برگزاری : روز چهارشنبه و پنجشنبه، ساعت 9 تا 13       تاریخ برگزاری : 24 و 25 خردادماه 96

هزینه ثبت نام: 1/500/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : 1/200/000 ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: 1/000/000 ریال

شماره کارت مرکز: 6104337872100563  به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم ­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی علوم ­انسانی