نشست «چرا دیکتاتورها سقوط می کنند؟» برگزار می شود

۰۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۸:۳۴ کد : ۱۵۲۴۵ خبر و اطلاعیه

به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی ششمین نشست رساله های علوم انسانی و نیازهای جامعه، با ارائه رساله دکتری دکتر صالح زمانی با عنوان «چرا دیکتاتورها سقوط می کنند؟» برگزار خواهد شد. وی در این رساله تحلیلی بر روند فروپاشی شاه و مبارک در ایران و مصر ارائه کرده است.

دکتر صالح زمانی که دانش آموخته رشته جامعه شناسی از دانشگاه تهران و دانشگاه شاهد است، در سال 2016 تز دکترایش را از دانشگاه آزاد بروکسل اخذ کرده است. او هم اینک با چند موسسه پژوهشی داخلی در حوزه جامعه شناسی سیاسی و مطالعات خاورمیانه در حال همکاری است و در این سخنرانی از استدلال  اصلی و فرآیند نگارش رساله اش می گوید.

این نشست از  ساعت 10 الی 12 روز  دوشنبه 8 خرداد ماه در سالن اندیشه برگزار خواهد شد.