کارگاه آموزشی مکتوبات عین القضات همدانی 3

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۷ کد : ۱۵۱۶۵ خبر و اطلاعیه

پژوهشکده حکمت معاصر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی مکتوبات عین القضات همدانی 3

دکتر بابک عالیخانی

عضو هیات علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

عرفان اسلامی عرصه وسیعی است که جدای از شاخه بندی های عملی و نظری، مکاتب و آرای گوناگونی را دربر می گیرد. یکی از وجوه تمایز میان مکاتب عرفان اسلامی اختلاف وحدت شهودی و وحدت وجودی هاست. آثار عین القضات همدانی به عنوان یکی از عرفای قائل به وحدت شهود منبع خوبی است تا با بررسی آن این دو مسأله و پیروان آنها شناخته شوند.

جهت آشنا شدن علاقه‌مندان به عرفان ایرانی اسلامی با تعالیم عین‌القضاه همدانی، چند نامه از مجموعه مکتوبات او (در سه مجلّد) موضوع بحث و تدقیق قرار می‌گیرد (ناگزیر از رجوع به تمهیدات و زبده‌الحقائق نیز هستیم). مقصود این است که مکتب وحده‌الشهودی عین‌القضاه و استادان او به تمایز از مکتب وحده‌الوجودی ابن عربی و شاگردانش به‌درستی معرفی گردد.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

نامه‌های مربوط به اسرار عبادات

نامه‌های مربوط به سیر و سلوک و شرایط آن

نامه‌های مربوط به موضوع عشق و عرفان

نامه‌های مربوط به موضوع روح در عرفان

نامه‌های مربوط به نظریه وحدت شاهد و مشهود

با هدف افزایش دانش نظری درباره تمایز بین دو مکتب شرقی و غربی در عرفان اسلامی

ارتقای مهارت عملی روش درست خواندن و درست فهمیدن متون عرفانی و اصلاح آراء نادرست درباره عرفان وحده‌الشهودی

شرکت در این دوره برای دانشجویان و محققان ادبیات فارسی، ادیان و عرفان، فلسفه و حکمت اسلامی مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 30 ساعت ( 10 جلسه 3 ساعته ) 10 روز

زمان برگزاری : روز دوشنبه، ساعت 14 تا 17       تاریخ شروع : 25 اردیبهشت ماه 96

هزینه ثبت نام: 2/500/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی: 2/000/000 ریال

شماره کارت مرکز: 6104337872100563به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی علوم­ا نسانی