فراخوان طرح جامع اعتلا و ساماندهی علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۵۱۲۹ خبر و اطلاعیه
فراخوان طرح جامع اعتلا و ساماندهی علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور
باسمه تعالی

در آستانه عید سعید مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با قدردانی از همدلی همه نخبگان و پژوهشگران علوم انسانی، و ضمن سپاس از حمایتهای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در تدارک اجرای طرح
 «اعتلا و ساماندهی علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور»
 از استادان، صاحبنظران و پژوهشگران فرهیخته در حوزه علوم انسانی برای مشارکت در اجرای این طرح دعوت به عمل می‌آورد.

ضمناً توجه محققان علاقه‌مند به همکاری را به چند نکته جلب می‌نماید:

1- فهرست موضوعات طرح، برای اطلاع بیشتر و انتخاب زمینه و عنوان در پیوست این فراخوان آمده است.

2- از عنوان‌های جدید و نوآورانه مرتبط با طرح اعتلا استقبال خواهد شد.

3- چکیده طرح در قالب 600 تا 1000 کلمه به همراه سوابق علمی مرتبط، حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال 1396 به رایانامه etela@ihcs.ac.ir ارسال شود.

4- پس از بررسی و تأیید پیشنهادها، کاربرگ اوّلیه طرحنامه و برگه سفارش پژوهش ارسال می‌گردد.

دبیرخانه طرح اعتلا و ساماندهی

علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور