کارگاه آموزشی مکالمه و ترجمه همزمان (عربی به انگلیسی و بالعکس)

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۸:۵۱ کد : ۱۵۱۰۰ خبر و اطلاعیه

پژوهشکده زبان و ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی مکالمه و ترجمه همزمان (عربی به انگلیسی و بالعکس)

دکتر صالح زمانی جعفری

دکتری زبان و ادبیات عرب

نظر به اینکه زبان عربی زبان اول جهان اسلام می باشد و  از سویی دیگر زبان انگلیسی زبان بین المللی عصر حاضر است ، بی گمان توانایی در گفتگو و نگارش به این دو زبان بسیار پر اهمیت ، دامنه ارتباطات فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی ، هنری ، ورزشی و جز آن را در سطح بین الملل گسترش می بخشد . با این توضیح ، برگزاری کارگاهی که جامع بین این دو زبان در سطح مکالمات و گفتگوی روزمره می باشد ضروری می نماید . محور توجه این دوره آموزشی آشنا ساختن شرکت کنندگان با شیوه های کاربردی در مکالمات روزمره به دو زبان ، و مهارت سازی در  حوزه ترجمه  زبان عربی به انگلیسی و بالعکس  می باشد . ارائه شیوه ها و الگوهای کاربردی و عملی در هر جلسه با استناد به منابع معتبر با هدف توانمند سازی دانش پذیران در زمینه مکالمه و ترجمه همزمان دو زبان عربی فصیح و انگلیسی  و تقویت مهارت های زبانی ایشان از جمله برنامه ها و اهداف این کارگاه می باشد . و در نهایت ، آموزش راه و روش مکالمه صحیح و معیار در دو زبان زنده و فرهنگ ساز عربی و انگلیسی هدف غائی این دوره آموزشی است . متن و منبع مورد استفاده و استناد در زبان انگلیسی ، مجموعه کتب آموزشی زبان انگلیسی ( oxford   ) می باشد.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

خواندن و ترجمه همزمان متون و حل تمارین کتاب مقدماتی آکسفورد از زبان انگلیسی به عربی

خواندن و ترجمه همزمان متون و حل تمارین کتاب اول آکسفورد از زبان انگلیسی به عربی

ارائه تمارین تکمیلی برای ترجمه  از زبان عربی  به انگلیسی

با هدف افزایش دانش نظری و ارتقای مهارت های عملی کاربردی در زمینه ترجمه همزمان

تقویت و توانمندسازی در کاربرد قواعد و نکته های نظری در زمینه ترجمه

شرکت در این دوره برای دانشجویان، مترجمان و علاقمندان و مجریان اصحاب رسانه، ضروری است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 12 ساعت ( 3 جلسه 4 ساعته ) 3 روز

زمان برگزاری : روزهای سه شنبه ساعت 14 تا 18       تاریخ شروع : 12 اردیبهشت ماه 96

هزینه ثبت نام: 1/200/000 ریال

طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : 1/000/000 ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: 800/000 ریال

شماره کارت مرکز: 5892101144648256  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی­ علوم ­انسانی