کارگاه آموزشی آشنایی با ویژگی‌ها و مولفه‌های داستان‌های برنامه فبک و راهنمای آنها

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۲ کد : ۱۵۰۶۲ خبر و اطلاعیه

گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی آشنایی با ویژگی‌ها و مولفه‌های داستان‌های  برنامه فبک  و راهنمای آنها

دکتر سعید ناجی، دکتر روح‌الله کریمی، دکتر لیلا حبیبی

برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان چند سالی است که در کشور مشغول فعالیت است و از نظر پژوهشی و مطالعاتی به طور قابل قبولی پیشرفت داشته است. از طرفی ویژگی آموزش این برنامه بر اساس متون داستانی می‌باشد که البته ساختار و محتوای آن کاملاً متفاوت از داستان‌های رایج به همراه یک راهنمای کاملا متفاوت است و از طرف دیگر، اغلب داستان‌هایی که در حال حاضر موجود است و در کلاس‌ها و حلقه‌های کندوکاو مورد استفاده قرار می‌گیرد، ترجمه داستان‌هایی است که متخصصان این برنامه در کشورهای دیگر، دست به تألیف آن زده‌اند. با توجه به تفاوت فرهنگ‌ها و جهان‌بینی که در بین کشورها وجود دارد، اینطور به نظر می‌رسد که ترجمه این داستان ها و حتی اقتباس از آنها چندان پاسخگوی نیاز ما نیست و لزوم تولید داستان‌هایی که هماهنگ و هم‌راستا با ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی ما باشد، احساس می‌شود. لذا گروه فلسفه برای کودکان، با توجه به این نیاز و همچنین بنا بر پیشنهاد علاقمندان به برگزاری این دوره تخصصی، طرح این کارگاه را تدوین نمود. همچنین از آنجائیکه آزمون دوره به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد، سوالات آزمون، پس از اتمام کارگاه در اختیار اعضا قرار خواهد گرفت وپس از مدت زمان معینی، پاسخ ها دریافت و پس از تصحیح توسط اساتید محترم، از افراد موفق در آزمون برای تألیف داستان، بهره خواهیم برد.

امید است شرکت‌کنندگان در این کارگاه آموزشی بتوانند با ویژگی داستان‌های برنامه فلسفه برای کودکان آشنا شده  و از آنها برای انتخاب داستان‌های خوب بهره گیرند تا برای استفاده در حلقه‌های کندوکاو مورد استفاده قرار گیرد.

در این دوره، تدارک مقدمات برای تربیت نویسندگان داستان‌های فلسفه برای کودکان و نوجوانان در کارگاه‌های تخصصی، بسط و ترویج برنامه فلسفه برای کودکان در جامعه و جلوگیری از انحطاط برنامه بدلیل عدم آگاهی کامل نسبت به بنیادهای نظری و شیوه های عملی آن صورت می گیرد

محتوای دوره و اهم سرفصل‌های مطالب دوره به شرح زیر می‌باشد

برنامه فبک و داستان در برنامه فبک

آشنایی با داستان‌ها در برنامه فبک

بررسی نمونه‌هایی از داستان‌های فبک (ترجمه شده)

بررسی نمونه‌هایی از داستان‌های فبک (تالیفی و اقتباسی)

راهنمای داستان‌های فبک

با هدف افزایش دانش نظری درباره داستان‌های فبک

ارتقای مهارت عملی انتخاب داستان برای کلاس‌های فبک

تقویت و توانمندسازی مربیان برای تهیه محتوا

شرکت در این دوره برای گروه­های ذیل ضروری است:

-          داستان نویسان حوزه کودک شامل دانشجویان ادبیات، محققان، کارشناسان و علاقمندان حوزه های ادبیات داستانی و نویسندگان

-          فعالان در حوزه برنامه فبک شامل افرادی که دوره های تربیت مربی دیده اند و می خواهند مربی شوند

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 12 ساعت ( 6 جلسه 2 ساعته ) 2 روز

زمان برگزاری : روز پنجشنبه و جمعه، ساعت 8:30 تا 16       تاریخ برگزاری : 20 و 21 اردیبهشت 96

هزینه ثبت نام: 1/700/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : 1/400/000 ریال

شماره کارت مرکز: 5892101144648256  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­کاربردی علوم ­انسانی