کارگاه آموزشی رهیافتی به نوواژه سازی

۲۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۱ کد : ۱۴۸۳۴ خبر و اطلاعیه

گروه پژوهشی مطالعات فرارشته ای پژوهشکده علوم انسانی و اجتماعی کاربردی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن صنفی مترجمان شهر تهران  برگزار می کند:

کارگاه آموزشی رهیافتی به نوواژه سازی

دکتر عباس مهرپویا

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان و مترجم

با گذار از نگرشی صرفا توصیفی یا تجویزی در واژه­گزینی، این دوره­ی آموزشی می­کوشد تا با بهره­گیری از آموزه­های دانشی و پژوهشی آموزنده­گان را برای شناخت نیازهایِ واژه­ شناختی و ساخت و پیشنهاد برابر نهادهای نو واژه­گرا در نویسندگی و ترجمه آماده  سازد. بر این بنیاد، این دوره با تلاش برای ارایه راهبردی برای برداشتنِ دشواریِ برابر نهادگی از راهِ کارآمدسازیِ نو واژه­سازیِ موردیِ، چشم­انداز گسترده­تری برای زبانِ فارسی و ترجمه به زبان فارسی پیش­بینی می­نماید.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

دامنه­ های زبانی و زیردامنه ­های گفتمانی

مفهومِ واژه در ترجمه

بررسی نمونه­ هایی از واژه­گزینی­های انجام گرفته

بررسی نمونه­ هایی از واژه­سازی در ترجمه

انجام کار واژه­سازی به شیوه­ی کارگاهی

با هدف افزایش دانش نظری نگرش­ نوین ترجمه­ گرا

ارتقای مهارت عملی در واژه­سازی ترجمه­ گرا

شرکت در این دوره برای دانشجویان، نویسندگان، مترجمان، فرهنگ­نگاران و علاقمندان حوزه نویسندگی و ترجمه مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 6 ساعت ( 3 جلسه 2 ساعته ) 1 روز

زمان برگزاری : روز چهارشنبه، ساعت 10 تا 16       تاریخ برگزاری : 5 اسفند ماه 95

هزینه ثبت نام: 300/000 ریال

شماره کارت مرکز: 5892101144648256  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ کاربردی علوم ­انسانی