کارگاه آموزشی تولید محتوای الکترونیکی

۰۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۴۷۳۶ خبر و اطلاعیه

گروه علوم تربیتی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی  تولید محتوای الکترونیکی

دکتر محمدرضا نیلی

هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی

امروزه استفاده از ظرفیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات در همه حوزه ها از اولویت ویژه ای برخوردار است. حوزه تعلیم و تربیت نیز از این حرکت مستثنی نیست.

یکی از مهمترین و حساسترین  مقوله های استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در امر آموزش، تولید محتوای الکترونیکی است.

محتوای الکترونیکی به دلیل امکان حذف زمان و مکان، استفاده از ظرفیت های چندرسانه ای در یاددهی و یادگیری، صرفه اقتصادی و مزایای متعدد دیگر در بسیاری موارد جایگزین محتوای چاپی شده است.

اما نکته قابل توجه این است که تولید محتوای الکترونیکی نیز همانند محتوای چاپی دارای اصول و قواعدی است که در صورت عدم رعایت نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد.

پژوهشگاه علوم انسانی در قالب کارگاهی این مبحث را در چارچوب سرفصل های ذیل بررسی خواهد کرد:

• تجزیه و تحلیل محتوای الکترونیکی و مقایسه آن با محتوای چاپی

• طراحی آموزشی و مولفه‌های آن

• اصول چندرسانه‌ای (مایر)

• الگوهای پردازش اطلاعات

• آشنایی با فضای کپتیویت و ابزارهای آن

• ارزشیابی از محتوای الکترونیکی

با هدف ارتقای مهارت عملی در طراحی آموزشی براساس متون درسی ساده

همراه داشتن لپ تاپ یا تبلت الزامی می‌باشد

شرکت در این دوره برای پژوهشگران و دانشجویان رشته علوم تربیتی مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : ۴ ساعت ( ۲ جلسه ۲ ساعته ) ۱ روز

زمان برگزاری : روز پنج شنبه ساعت ۸ تا ۱۲      تاریخ شروع:۱۴ بهمن ماه ۹۵

هزینه ثبت نام: ۶۰۰/۰۰۰ ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : ۵۰۰/۰۰۰ ریال

شماره کارت مرکز: ۵۸۹۲۱۰۱۱۴۴۶۴۸۲۵۶  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (۶۴ غربی)- پژوهشگاه علوم­ انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ کاربردی علوم ­انسانی