کارگاه آموزشی تیپ شناسی شخصیت

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۲ کد : ۱۴۶۷۶ خبر و اطلاعیه

پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی تیپ شناسی شخصیت

دکتر اسماعیل ناصری

عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

شخصیت الگوهای نسبتاً باثبات و پایدار فکری، رفتاری و هیجانی هستند که در غالب موقعیت و زمان ها از فرد آشکار می شوند. شناخت شخصیت از مباحث اصلی حوزه خودشناسی است. تحقیقات در چند دهه اخیر نشان می دهند که ویژگی های شخصیتی افراد با بخش های مهم زندگی از جمله سلامت روانی، کیفیت ارتباط بین فردی، موفقیت شغلی، طول عمر، خلاقیت و سازگاری زناشویی ارتباط معناداری دارد. یکی از الگوهای معتبر برای بررسی تیپ های شخصیتی، الگوی پنج بزرگ (big five ) است. در این الگو پنج عامل شخصیتی بی ثباتی هیجانی، برونگرایی، سازگاری، مسئولیت پذیری و گشودگی به تجارب و صفات تشکیل دهنده هر کدام معرفی می شوند. چند دهه تحقیق نشان داده است که عوامل الگوی پنج بزرگ می توانند پیش بینی کننده متغیرهایی از جمله سلامت روانی، رضایت زناشویی، کیفیت ارتباطات بین فردی، رضایت و موفقیت شغلی، انعطاف پذیری ذهنی در افراد باشند. در این دوره آموزشی، مفهوم شخصیت و ابعاد تشکیل دهنده آن با توجه به الگوی پنج بزرگ نشان داده می شوند.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

تعریف شخصیت

تعریف شخصیت بهنجار

نظریه های شخصیت

شیوه های سنجش شخصیت

معرفی الگوی شخصیتی پنج بزرگ

معرفی عامل بی ثباتی هیجانی و صفات تشکیل دهنده آن

معرفی عامل برونگرایی و صفات تشکیل دهنده آن

معرفی عامل سازگاری و صفات تشکیل دهنده آن

معرفی عامل مسئولیت پذیری و صفات تشکیل دهنده آن

معرفی عامل گشودگی به تجارب و صفات تشکیل دهنده آن

با هدف افزایش دانش نظری درباره مفهوم شخصیت و صفات تشکیل دهنده آن

ارتقای مهارت عملی در ارزیابی صفات شخصیتی و کاربست روشهای سنجش شخصیت

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 6 ساعت ( 2 جلسه 3 ساعته ) 1 روز

زمان برگزاری : روز سه شنبه، ساعت 9 تا 16       تاریخ برگزاری : 19 بهمن ماه 95

هزینه ثبت نام: 800/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان و ثبت نام کنندگان گروهی : 600/000ریال

دانشجویان و همکاران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: 300/000 ریال

شماره کارت مرکز: 5892101144648256  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی http://www.ihcs.ac.ir/Pages/Features/Home.aspx?wid=162   مراجعه کنند.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ کاربردی علوم­ انسانی